Boeketten bestellen

Standaard boeket

Standaard boeket

Het standaard boeket is een mix van de allerbeste alledaagse bloemen die zijn samengesteld door onze gediplomeerde bloemisten. In dit boeket vindt je de mooiste kleuren die je woning meteen opfleuren. Bloemen en kleuren kunnen lichtelijk afwijken van de afbeelding. U kunt het boeket in verschillende maten bestellen, namelijk: Kleinmiddelgroot en groot. Het boeket in de afbeelding is middelgroot. 

Bestel hier

Liefdesboeket

Liefdesboeket

Wilt u graag een speciaal iemand laten weten dat u veel om hem/haar geeft? Of heeft u juist iets goed te maken? Dan is ons liefdesboeket de perfecte manier om dat te zeggen. Dit boeket is zo samengesteld om deze boodschap zo goed mogelijk over te brengen. Bloemen en kleuren kunnen lichtelijk afwijken van de afbeelding. U kunt het boeket in verschillende maten bestellen, namelijk: Klein, middelgroot en groot. Het boeket in de afbeelding is middelgroot.

Bestel hier

Herfstboeket

Seizoensboeket

Wilt u zich aanpassen aan het seizoen. Dat uw interieur aansluit op de kleuren van buiten? Dan is het seizoensboeket de beste bos bloemen voor u. Haal bijvoorbeeld de herfst in huis met dit prachtige boeket samengesteld met de kleuren van het najaar. Bloemen en kleuren kunnen lichtelijk afwijken van de afbeelding. U kunt het boeket in verschillende maten bestellen, namelijk: Kleinmiddelgroot en groot. Het boeket in de afbeelding is middelgroot.

Bestel hier

 

Al onze boeketten worden verstuurd in dozen speciaal gemaakt voor het versturen van boeketten. De doos is voorzien van extra stevig karton waardoor het boeket net zo mooi aankomt als dat die verstuurd is. Onderin de doos zit een plastic huls met daarin plantenvoeding hierdoor kan een boeket tot wel 48 uur in de doos zitten zonder dat dit een negatief effect heeft op het boeket!